kontakt@kvindeokonomien.dk

Kvinder og investering – en kreativ workshop

Har du lyst til at være med til at skabe nye investeringsløsninger, som rammer Kvinder?

Kvindeøkonomien har 3 specialestuderende fra It-Universitetet, som en del af styregruppen. De 3 studerendes speciale omhandler kvinder og investeringer – mere specifikt om hvordan de kan øge kvinders interesse og motivation for at investere, evt. igennem et digitalt værktøj.
I den forbindelse afholder de, den torsdag d. 24. november kl 18.-21.00 en kreativ workshop på It-Universitetet i København, hvor formålet er at diskutere og udforske mulighedsrummet for nye investeringsløsninger, som hjælper med at øge kvinders motivation for at investere. Workshoppen består af en række gruppeaktiviteter som stimulerer kreativitet og samarbejde på tværs. I løbet af aftenen vil der være aftensmad, kage og kaffe mv.

Program
18.00   Kaffe og velkomst

18.15   Introduktion: Hvem er I?

18.30   Tema 1: At investere – hvorfor og hvordan?

19.00   Pause og aftensmad

19.30   Tema 2: Den idéelle løsning

20.55   Tak for i dag

Der skal ikke forberede noget, blot møde op med godt humør.

Workshoppen er kun for kvinder med investeringserfaring og tilmelding skal ske til Mira Lykke Nielsen på mail: mirn@itu.dk