kontakt@kvindeokonomien.dk

Bliv skarp på aktier i samarbejde med Nordnet

Kvindeøkonomien

Bliv skarp på aktier i samarbejde med Nordnet

Kvindeøkonomien holder i samarbejde med Nordnet en aktieaften, den 10 januar kl 17.30-21.00. Den finder sted i Nordnets lokaler på Havneholmen 25, 1561 København V. (der er nogle enkelte gæsteparkeringspladser samt gratis parkering i 3 timer hos Fisketorvet, som ligger lige overfor Nordnet’s kontor).

Alle Kvindeøkonomiens medlemmer kan deltage. OBS der er kun plads til 35, først til mølle princippet.

Program:

Kort introduktion til Kvindeøkonomien og aftensprogram, foredragsholdere og deltagere. Frederikke Kron, medstifter af- og bestyrelsesmedlem i ildsjælenetværket Kvindeøkonomien.

Vi møder 3 interessante foredragsholdere og aftenen foregår med plenumsessioner med praktiske øvelser og gruppe drøftelser.

Christine Sindal Jørgensen vil fremlægge hvordan du handler aktier via Nordnet. Vi får selv lov til at lege på platformen og får redskabet under huden. Vi laver nogle sammenligninger af hvad I har i dag og hvad forskellen er i at anvende Nordnet.
Nordnet er kåret som Årets Børsmægler 8 år i træk af Danske Aktionærforening. Nordisk bank med ekspertise i investering.

Investerings strategi – gode råd til hvad du kan opnå og tips til hvad du skal undgå.
Thorleif Jackson, Investeringsselskabet Familieinvest. Kendt som den mere klassiske valueinvestor. Blogger om fundamental aktieanalyse, investeringsteori, aktuelle investeringsideer, langsigtet investering.

Aktier i praksis – Lær fra en erfaren kvinde som selv kastede sig ud i det med aktier. Få tips og praktiske råd. Mød en kvinde som bare har gjort det.
Ulla Jepsen, er selv aktiv investor og har en meget interessant historie at fortælle om hvordan hun kom i gang etc. Hun solgte sin virksomhed og stod så med lidt “håndøre”.

Du kan tilmelde dig arrangementet HER