kontakt@kvindeokonomien.dk

Juni 2017: Mød Kvindeøkonomien til Folkemødet på Bornholm

Årets Folkemøde på Bornholm nærmer sig og Kvindeøkonomien er tilstede ved tre seancer. Emnerne er; hvad er en god investering og hvordan bliver kvinde i udsatte positioner finansministre i eget liv.

Torsdag den 15 juni kl 13.30-14.30: COOP’s store scene. Paneldebat om forskelle mellem mand/kvinde, aldersgruppe, geografi i forhold til investering i samarbejde med COOP.

Vært: John Norden, Mybanker og styregruppemedlem hos Kvindeøkonomien

Moderator: Nina Munch-Perrin

Paneldeltagere: Lars Asrup, Analysechef i Coop. Carsten Koch. Anna Thygesen, Direktør, WeDoCommunication. Erik Alhøj, Direktør. Mette Reissmann, MF og vært på Luksusfælden.

Derefter vil der være to samtalesaloner kl 15.00-16.00 og 16.30-17.30 i et telt ved siden af COOP’s scene. Her kan du være med til at diskutere, hvorvidt du mener at kvinde og mænd har forskellige tilgange til investering. Der vil være 5-6 borde med plads til 6 ved hvert bord. Der er således begrænset deltagerantal. COOP vil servere kaffe og kage.

Her kan du møde; Frederikke Kroon, John Norden, Camilla Frost og Anita Bjørkquist Christiansen

Lørdag den 17 juni kl 16.00 – 17.00: F20 Skurvognen ved Allinge røgeri/bibliotek. Debat om hvordan vi hjælper kvinde i udsatte positioner.

Moderator Mette Walsted Vestergaard.

Mød blandt andet, Pernille Isle, Inger Johannsen som begge er en del af Kvindeøkonomiens styregruppe.

Du kan læse mere om Folkemødets program HER

Skriv en kommentar