kontakt@kvindeokonomien.dk

Kvindeøkonomien til Folkemøde – Torsdag

Kvindeøkonomien har i dag haft den første debat i samarbejde med Coop. Emnet i dag var bæredygtig investering samt mænd og kvinders forskellige tilgange til investering. Emnerne blev flittigt debatteret mellem publikum og panelet, som bestod af Lars Asrup, Carsten Koch, Anna Thygesen, Erik Alhøj og Mette Reissmann. Dialogen viste forskellige perspektiver på emnet og alle var bestemt ikke enige. Der var dog enighed om at mænd er mere aktiv i forhold til investering end kvinder. 

 Efterfølgende kunne interesserede deltage i samtalesaloner og samtalesalonerne tog udgangspunkt i, hvordan et homeparty kunne se ud. Her var emnet, hvad en god investering er og dette blev energisk diskuteret. Deltagerne var inddelt ved små border, hvor spørgsmål som; hvordan vil/ville du investere og hvordan kan vi få flere kvinder til at investere, blev diskuteret. Her kom deltagerne med deres perspektiver og deltagerne havde en masse spændende inputs.

På lørdag  kl 16:00- 17:00 vil Kvindeøkonomien være tilstede ved F20 Skurvognen. Debatten her vil handle om hvordan vi hjælper kvinder i udsatte positioner. Her vil blandt andet John Norden og Inger Johannsen være en del af debatten.  

 

 

Skriv en kommentar