kontakt@kvindeokonomien.dk

Kvindeøkonomien til Folkemøde – Lørdag

Kvindeøkonomien har i dag debatteret, hvordan kvinder i udsatte positioner får større indsigt i deres privatøkonomi. Debatten var i mellem Emilie Lundblad fra konservativ folkeparti, Anne Jørgensen fra DS, Henriette Laursen fra Kvinfo, Thit Aaris fra Foden for socialt ansvar, Katvana Parwani fra Exitcirklen og Inger Johannsen fra Kvindeøkonomien var moderater.

Emnet blev flittigt debatteret og paneldeltagerne havde forskellige gode pointer. Der var forskellige inputs til hvordan kvinder i udsatte positioner kunne blive oplyst om privatøkonomi. Men hvad kan vi gøre for at kvinderne får større indsigt i deres privatøkonomi?

Ideerne var mange og de gik blandt andet på, at den offentlige debat skulle interessere sig for emnet, forskellige indsatser i form af kurser i fx krisecentrer og at næste generation skulle oplyses igennem deres forældre, skoler m.m.. En vigtig pointe, som alle paneldeltagerne var enige i, var at det ikke var nok at hjælpe kvinderne til en indsigt i privatøkonomien, men mændene skal også støttes, da de skal være opmærksom på det nye kvinderne lærer.

.

Skriv en kommentar