kontakt@kvindeokonomien.dk

Bliv medlem

Kvindeøkonomien er en uvildig forening, der arbejder for at give kvinder større indsigt i privatøkonomiske forhold og gøre kvinder bedre til at forvalte deres formue – for dermed at få råd til mere. Vi ser Kvindeøkonomien som en bevægelse, der skal sprede sig som ringe i vandet. Derfor ønsker vi at udvide foreningen med flere medlemmer, der støtter op om missionen og har lyst til at udbrede budskabet om foreningens mission og aktiviteter.

Det er gratis at være medlem af Kvindeøkonomien, og både kvinder og mænd er velkomne. Du melder dig ind ved at sende en mail til med navn, postnummer og mail til sekretariatet på mail pernillelund@kvindeokonomien.dk.
 
Et medlemskab giver mulighed for at byde ind med ideer, bidrage med evt. relevante færdigheder og mulighed for deltagelse til Kvindeøkonomiens arrangementer. Ved indmeldelse accepterer du, at Kvindeøkonomien må sende dig mails med info om nye aktiviteter, arrangementer o.lign.
 
Hvis du er interesseret kan du også følge os på vores Facebook side og gruppe. Du finder Kvindeøkonomiens Facebook side her og Facebook gruppen her.

Bliv medlem af Kvindeøkonomien

Det er helt gratis at være medlem af Kvindeøkonomien, og både kvinder og mænd er velkomne.