kontakt@kvindeokonomien.dk

Bliv eventsponsor

  Kvindeøkonomien samarbejder med virksomheder og organisationer om at holde privatøkonomiske events – der er særligt henvendt til kvinder.

  Opererer din virksomhed indenfor den finansielle sektor, og har I et ønske om at klæde flere kvinder bedre på i forhold til optimering af privatøkonomi, så kan I blive eventsponsorer hos Kvindeøkonomien. Et eventsponsorat koster 10.000 kr (+ moms) for det første år og herefter 15.000 kr (+ moms) om året.

  Sponsoratet omfatter følgende:

  • Afholdelse af så mange events, som I ønsker, i samarbejde med Kvindeøkonomien i den pågældende periode.
  • Ret til at bruge Kvindeøkonomien som brand i forbindelse med afholdelse af events.
  • Annoncering af de arrangerede events på vores website og facebookside.
  • Virksomhedslogo på www.kvindeokonomien.dk.
  • I forbindelse med events står eventsponsoreren for lokale, forplejning og moderator – i rimeligt omfang kan man godt trække på ildsjælene, der udgører netværket i Kvindeøkonomien, hvis det giver mening med et indlæg. Alle ildsjæle bag Kvindeøkonomien arbejder gratis, og derfor kan det ikke loves, at der kan stilles med indlægsholderne. Dog spørger vi gerne om der er interesserede i det ca. 60 personer store netværk af ildsjæle.

  Hvis du er interesseret i at blive eventsponsor hos Kvindeøkonomien, eller hvis du vil vide mere om mulighederne så send en mail til sekretariatet på stephanierseemholt@kvindeokonomien.dk.

  Kvindeøkonomien er en non-profit organisation, og indtægter går til opretholdelsen af nogle administrativeresourcer og direkte udgifter.