kontakt@kvindeokonomien.dk

Book en oplægsholder

Find en oplægsholder nær dig

Sjælland
Tilføjet for 1 år siden

Maibritt Larsen – partner i F10 Finans – uafhængig bank- og formuerådgivning for private og mindre virksomheder. Maibritts baggrund er + 30 år fra banksektoren. Hun har bl.a. arbejdet med bolig, pension- og investeringsrådgivning samt all-round rådgivning af erhvervskunder. Hun har viden indenfor følgende områder: Hvordan bliver jeg kreditgodkendt til at købe bolig? Hvordan finder...

Læs mere

Har sin primære fokus inden for investering. Uddannet bankrådgiver, så vil også kunne hjælpe med andre aspekter, hvis det har jeres interesse. Dilemma: Hvad er en aktie? Hvorfor skal jeg investere mine penge? Hvordan investere man sine penge? Hvad er der af alternativer?

Læs mere

Sjælland
Tilføjet for 2 år siden

Hvor meget sparer kvinder op til pension i forhold til mænd – og hvorfor? Hvilke forsikringer skal man huske at tjekke under sin pensionsordning – og hvornår? Hvad er effekten for ens pensionsopsparing af at gå på barsel eller være på deltid, og hvad man kan gøre for at modvirke den negative effekt?

Læs mere

Sjælland
Tilføjet for 2 år siden

Hvad sker der når du køber lejlighed med din kæreste; hvordan kommer du ud af det igen. Hvordan får du dine penge igen? Og hvad hvis han dør? Hvordan er din pensionsopsparing hvis du bliver skilt? Kan du gifte dig til en (pensions)formue?

Læs mere

Sjælland
Tilføjet for 2 år siden

Ved at opstille og ikke mindst bruge et budget kan du spare tusindvis af kroner i hverdagen. Dilemma; Gør dit budget til din ven og samarbejdspartner. Hvordan? Det fortæller Anita om på et homeparty.

Læs mere

Ved at vide noget om hvordan man investerer kan hjælpe med en tryghed til at prøve at investere. Dilemma; jeg vil gerne investere, men hvordan sikre jeg at jeg ikke mister alle mine penge?

Læs mere

Sjælland
Tilføjet for 2 år siden

Ved at vide noget om hvordan man investerer kan hjælpe med en tryghed til at prøve at investere. Dilemma: Investering – Hvorfor investere? Investere i hvad? Hvordan investerer man? Hvad skal der til for at investere? Hvor kan jeg finde hjælp? Hvad skal jeg være opmærksom på? Hvem kan jeg spørge?

Læs mere

Sjælland
Tilføjet for 2 år siden

Har erfaring med værdipapirer, banksektor infrastruktur og udbytte SKAT. Product Manager hos VP Securities – Danmarks værdipapircentral. Dilemma; jeg har en god opspring på min indlåns konto, hvorfor skal jeg overhovedet investere dem?

Læs mere