top of page

Økonomi er et overset fokusområde i ligestillingsdebatten. Der er nemlig stadig store forskelle på, hvor meget kvinder og mænd tjener, hvor meget de sparer op og hvor meget de investerer. Penge er med andre ord ofte kilden til skævvridningen mellem kvinder og mænds position i samfundet. Hvis vi vil ligestilles, er det derfor altafgørende, at vi starter samtaler om økonomi.

 

Kvindeøkonomien er en non-profit interesseorganisation. Vores aktiviteter har til formål at sætte økonomi på ligestillingsdagsordenen på samfundsniveau, samtidigt med at vi fremmer den enkelte kvindes viden om, hvordan hun kan tage styringen i sin privatøkonomi. Vi faciliterer debat, oplyser, holder events og samler kvinder i vores online fællesskaber.

 

Kvinder er stærke netværkere og vi er gode til at bruge hinanden til at tale om livets store og små spørgsmål. Det er Kvindeøkonomiens ambition, at alle kvinder i alle livsfaser også i højere grad begynder at bruge hinanden til at tale om deres økonomiske muligheder, så de står stærkere - uanset hvad livet bringer.

IMG_3930.JPG

Vi arbejder for økonomisk ligestilling 

Mette Reissman_edited.jpg
K#FF4D92.png
MaleneNelting-Benne Portræt1582.jpg

Et erfarent hold bag

Bag Kvindeøkonomien står en stærk bestyrelse med kvinder fra finanssektoren, den politiske scene og andre sektorer i erhvervslivet. 

Derudover er der et stort hold af frivillige, der hjælper til med at indgå partnerskaber, planlægge og afholde events og lave content til sociale medier og nyhedsbreve.  

Bestyrelsen

Benedikte Løje Nielsen, forperson

+45 34480235

benedikte@kvindeokonomien.dk

Christina Madsen

Mette Reissmann

Ida Bay

Line Klingenberg Grove

 

Sofie Hallgreen

Nynne Bech Nielsen

Louise Wium Gotthardt

 

Nicoline Antonsen

 

76216.jpg
bottom of page