top of page

Økonomi er et overset fokusområde i ligestillingsdebatten. Der er nemlig stadig store forskelle på, hvor meget kvinder og mænd tjener, hvor meget de sparer op og hvor meget de investerer. Penge er med andre ord ofte kilden til skævvridningen mellem kvinder og mænds position i samfundet. Hvis vi vil ligestilles, er det derfor altafgørende, at vi starter samtaler om økonomi.

 

Kvindeøkonomien er en non-profit interesseorganisation. Vores aktiviteter har til formål at sætte økonomi på ligestillingsdagsordenen på samfundsniveau, samtidigt med at vi fremmer den enkelte kvindes viden om, hvordan hun kan tage styringen i sin privatøkonomi. Vi faciliterer debat, oplyser, holder events og samler kvinder i vores online fællesskaber.

 

Kvinder er stærke netværkere og vi er gode til at bruge hinanden til at tale om livets store og små spørgsmål. Det er Kvindeøkonomiens ambition, at alle kvinder i alle livsfaser også i højere grad begynder at bruge hinanden til at tale om deres økonomiske muligheder, så de står stærkere - uanset hvad livet bringer.

IMG_3930.JPG

Vi arbejder for økonomisk ligestilling 

Nataliajuni2022.jpg
20210817 - Lead Agency3531 LOWRES.jpg
Mette Reissman_edited.jpg

Et erfarent hold bag

Bag Kvindeøkonomien står en stærk bestyrelse med kvinder fra finanssektoren, den politiske scene og andre sektorer i erhvervslivet. 

Derudover er der et stort hold af frivillige, der hjælper til med at indgå partnerskaber, planlægge og afholde events og lave content til sociale medier og nyhedsbreve.  

Er du virksomhed og ønsker at støtte vores sag eller at indgå et samarbejde med os, så kontakt vores direktør Natalia Rogaczewska 

Bestyrelsen

Eva Svavars, forkvinde

+45 28832043

eva@kvindeokonomien.dk

LinkedIn

Benedikte Løje Nielsen

LinkedIn

Christina Madsen

LinkedIn

Mette Reissmann

LinkedIn

Vibeke Westh

LinkedIn

Ida Bay

LinkedIn

Louise Voss

LinkedIn

76216.jpg
bottom of page