Alle skal med

Kvindeøkonomiens vision om at fremme kvinders økonomisk viden og selvstændighed gælder alle kvinder! Derfor hjælper Kvindeøkonomien til at bygge bro mellem etablerede grupper af kvinder i udsatte positioner og økonomiske eksperter. Ved at skabe kontakt, møde kvinderne hvor de er, og præsentere dem for den nødvendige økonomiske ekspertise, når vi ud til nogle af de kvinder, som ofte kan være svære at nå gennem samfundets etablerede systemer.

I Alle skal med er der mulighed for at snakke om alverdens økonomiske emner så som basisøkonomi, skilsmisse, pension, gæld og mange flere, men der er altid fokus på det, der er vigtigst hos kvinderne. Mødet mellem kvinderne og den økonomiske ekspert tager derfor form af en samtale, hvilket skaber mulighed for at gå med nye indskydelser og ønsker, og for at kvinderne selv kan komme på banen med gode råd og erfaringer. I et rum hvor alle går ind med ønsket om vidensdeling, er dialog og læring i højsædet, og vi ser gang på gang, at kvinderne med ærlighed, sympati og lysten til at tage hånd om egen økonomi, formår at udvikle sig individuelt, samtidig med at de løfter i flok. Det inkluderende rum der skabes, når kvinder i samme båd står sammen, er en fornøjelse at være vidne til og arbejde sammen med, og er en forudsætning for den udvikling kvinderne hver især gør sig.

Vi samarbejder med

Bydelsmødre.png
Nordea.png

Grundet omstændighederne med Covid-19 afholdes der desværre ikke arrangementer i øjeblikket, men vi står klar i starthullerne til når det igen bliver muligt. Book derfor gerne et arrangement, ved at skrive til Pernille Højgaard eller Raniem Chanayta, det kan altid flyttes.

Alle skal med.jpg

Hvis du arbejder med kvinder i udsatte positioner, eller har mulighed for at bidrage med økonomisk frivillig rådgivning, og er interesseret i at indgå i et samarbejde med Kvindeøkonomien, så tag kontakt til Pernille Højgaard eller Raniem Chanayta for et uforpligtende møde.

Pernille Højgaard

pernille@kvindeokonomien.dk


Raniem Chanayta
raniem@kvindeokonomien.dk